GYIK SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 0 DB / 0 Ft  

 
FŐOLDAL AKCIÓK ÚJDONSÁGOK PARFÜMÖK kereses iconKERESÉS PARFÜM MÁRKÁK
brand_btn brand_marker

Parfüm márkák

 

kereso_marker

kereso_marker

Parfüm kategóriák

Férfi parfümökFeromonMini parfümökNői parfümökParfüm akciókParfüm szettek
Parfümös borotválkozó szerekParfümös dezodorokParfümös testápoló szerekParfümös tisztálkodó szerekZsebparfümök
fadeContent

RÓLUNK

Az online parfüméria dolgozói minden esetben a parfumeria.hu ügyfeleinek igényét szeretné maximálisan kielégíteni, ezért nagy figyelmet fordítunk meglévő vevőkapcsolataink ápolására. Cégünk számára az elégedett vásárló a legfontosabb, ezért kizárólag eredeti parfümöket és kozmetikai termékeket forgalmazunk, 2 parfüm rendelés esetén a szállítás ingyenes, sőt értékes illatmintát is ajándékozunk vevőinknek!

Önnek csupán kosárba kell helyezni a kívánt terméket, majd adatainak megadás után, megrendelnie a parfümöt vagy kozmetikumot és mi kiszállítjuk otthonába illetve munkahelyére. Kizárólag eredeti parfümöket értékesítünk rendkívül kedvező áron, melyekért 100% garanciát is vállalunk. Folyamatosan bővítjük parfüm és kozmetikai kínálatunkat valamint frissítjük parfüm akcióinkat, hogy Ön is megtalálja nálunk kedvenc illatát a bolti ár alatt!

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Egyéb

Adatvédelem
A parfumeria.hu tulajdonosa a PhD Consulting Trade Kft., elkötelezett a vásárlók adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Cégünk adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

Üzemeltetői adatok

 A Parfumeria.hu webáruház üzemeltetője a PhD Consulting Trade Kft.

  • 1163 Budapest, Veres Péter út 51.
  • E-mail: info@parfumeria.hu
  • Adószám: 14804780-2-42
  • Cégjegyzékszám:  01-09-920678